Om oss

Gunnel Källström

Utbildad förskollärare med examen 1977 i Norrköping. Gunnel har arbetat i barngrupper i hela sitt liv och musiken har alltid funnits med som ett självklart redskap. År 1980-1982 läste hon en allmän musiklinje på SVFs folkhögskola i Jönköping och sedan vidareutbildade hon sig till barnmusikpedagog i Motala 1997-1998. Under åren har Gunnel läst diverse fristående kurser inom pedagogik på Stockholms och Linköpings universitet.

Vid sidan om jobbet har Gunnel utbildat sig till instruktör inom Friskis och Svettis och musiken har alltid inspirerat till dans och rörelse. Gunnel har också gått ”djembetrumkurs” och använder gärna rytmer som komp till sång. Förutom detta spelar hon piano och gitarr.

Josefin Klintefelt

Utbildad F-6 lärare med examen vid Uppsala universitet 2010. Då Josefin valde till kurser inom utbildningen som ”Musiskt lärande” och ”Barn och Sång” erhöll hon även legitimation som musiklärare. Under 2010-2013 arbetade Josefin som klasslärare och musiklärare i Sigtuna kommun och sedan 2014 som pedagog på Nyponrosens öppna förskola.

Hon har sedan skolåren i Uppsala musikklasser haft ett stort intresse för sång och musik och dess betydelse för oss som människor. Under 2013-2016 ledde Josefin gospelkören Renewed. Sedan hon själv blev mamma (2012) har det lilla barnets naturliga intresse av musik; att lyssna, röra sig, sjunga med och utvecklas, fascinerat och inspirerat. Josefin spelar både piano och gitarr.